Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (4.03 secunde)
sa ducem in subordinea universitatilor spitalele clinice, astfel incat acolo sa se desfasoare un proces integrat intre pregatire, munca si realizarea actului medical.
Se impune asadar realizarea, in paralel, a unei ample activitati de cercetare la nivel national cu privire la mecanismele si modelele de buna practica ale economiei sociale precum si o analiza comparativa din punct de vedere legislativ ce va sta la baza imbunatatii mecanismelor economiei sociale dar si a legislatiei in domeniul integrarii sociale in Romania In ceeace priveste solidaritatea intre generatii, se porneste de la o constatare universal valabila, potrivit careia populatia se afla in plin proces de imbatranire.
Ghinioanele se tin lant in viata Adrianei Iliescu, dupa ce a propriul avocat a tradat-o si si-a pierdut intr-un proces toate economiile, inclusiv cele pentru micuta Eliza.
Lucrurile s-au complicat pe fondul unui proces extrem de complicat pe care familia lui il are cu proprietarii imobilului in care aceasta locuieste cu chirie. Familia lui Connect-R refuza sa paraseasca apartamentul respectiv, aflandu-se in plin proces de evacuare pe care l-au initat propretarii.
Unul din martorii din proces - Cristina Popa - a fost tinuta in 'rezerva' (desi fusese convocata de patru ori) pentru a se implini termenul de numire ca vicepresedinte al ICCJ a lui Ionut Matei si pentru preluarea de catre acesta a conducerii completului.
Romania este acum in plin proces de regenerare. Economica, dar si ca imagine si exprimare pe plan extern, si am incredere ca acest proces va continua.
Acest proces se numeste cetoza si reprezinta cheia scaderii in greutate. ... Cetoza este un proces natural care apare atunci cand organismul, privat de glucoza (carbohidrati), transforma grasimile in energia necesara acestuia.
In momentul de fata, lista se afla intr-un proces accelerat de evaluare si avem promisiuni ca pana la toamna va fi gata, sau mai precis, va intra in vigoare.
• Flota este cel mai rasunator proces al lui Train Basescu. ... S-a ajuns la proces, iar dupa 10 ani de judecata omul de afaceri Costel Constanda a castigat despagubiri record de 165 de milioane de euro in procesul cu Primaria.
Bulbii de usturoi provin din agricultura organica si sunt maturati printr-un proces unic de extractie, prin care se indeparteaza mirosul specific si se creeaza compusi benefici, care se gasesc doar in produsele KYOLIC®.
De aceea, este important de stiut ca preparatele ce contin extract patentat de iedera EA 575 se disting datorita unui proces de fabricare propriu.
Integrarea europeana a Republicii Moldova devine un proces ireversibil. ... In acest proces, Republica Moldova, autoritatile de la Chisinau si cetatenii sai pot conta in continuare pe sprijinul deplin si neconditionat al Romaniei, Guvernului si Parlamentului roman si al opiniei publice romanesti.
Pentru a raspunde nevoilor specifice ale copiilor si parintilor se impune o analiza riguroasa privind asigurarea finantarii invatamantului prescolar, cu accent pe zonele rurale. Baza materiala reprezinta prioritatea unui proces educational de calitate.
Acest proces permite organismului sa inlocuiasca celulele diferitelor organe, pe masura ce acestea mor.
Acest proces natural permite albinelor care fac polenizarea de a lupta cu bolile curente din mediul inconjurator. ... Rezultatele, publicate in revista Plos Pathogenes, dezvaluie principalele repere ale acestui proces de imunizare in care regina joaca rolul central.
Maica-mea il cunostea pe Lucretiu Patrascanu, a mers cu el de mana la Patrascanu si Patrascanu a organizat un proces politic in legatura cu comportamentul acestui comisar Bujor din Oltenita si a obtinut, in urma procesului, evacuarea lui din Oltenita.
La inceputul fiecarui ciclu, uterul incepe sa dezvolte un tesut bogat in sange, pregatindu-se pentru un ovul care va fi eliberat din ovare (acest proces se numeste ovulatie). ... Acest proces se numeste menstruatie.
- Acest proces trebuie sa inceapa cat mai curand cu putinta, sa nu ramanem incurcati, a spus ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, la o intalnire cu colegii lui din Franta, Belgia, Luxemburg, Italia si Olanda.
Iata de ce imi este greu sa inteleg de ce o ordonanta recenta a Guvernului pe tema modificarii codului de procedura penala nu a putut include elementele Directivei 343 din 2016 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumtiei de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces in cadrul procedurilor penale.
In acest sens, partile isi pot solutiona conflictele de orice natura, atat inainte, cat si dupa declansarea unui proces in fata instantei de judecata, a declarat initiatorul legii, senatorul Alexandru Cordos.
google-analytics.com